Evenimente corporate

Evenimente corporate

În cazul evenimentelor corporate totul pornește de la ocazia evenimentului și ține cont de invitații pe care îi are și la durata acestuia.

Dacă vorbim despre o aniversare a activității, atunci există varianta de a sărbători doar cu angajații sau să extinzi cercul și la parteneri. Aici intervin o serie de invitații oficiale la care trebuie să ne gândim și la cât de grandios va fi evenimentul, dacă are rost să ne gândim și la un dress code sau avem o relație foarte relaxată cu aceștia și ne simțim bine în jurul unei mese mai mari, socializând.

Dacă avem în vedere o conferință și ne dorim să aducem cât mai multe persoane, din toată țara sau din lume, trebuie să ne gândim și la variantele de cazare pe care le vom pune la dispoziție, vom contracta un serviciu de catering, vom alege o locație foarte bună pentru majoritatea invitaților, vom stabili un program foarte clar, ca toți participanții să aibă o înțelegere cât mai bună a ceea ce se întâmplă, poate chiar și o taxă de participare.

Dacă ne gândim la o gală de lansare sau de binefacere, aici dress code-ul este foarte important, aici avem un eveniment care aduce foarte mult a nuntă, doar că nu are două persoane în prim plan, ci scopul galei și organizatorii ei. Așa că avem nevoie, din nou, de locație, meniu, invitații, muzică, dulciuri, băutură, decoruri în acord cu tema propusă și un maestru de ceremonii.

Ne gândim la toate aspectele legate de evenimentele corporate. Însă le personalizăm în acord cu valorile care vă reprezintă și cu tot ce vă doriți să exprime acel eveniment.